Jegyesoktatás

Minden jegyespár a tökéletes esküvőről álmodozik, hiszen a közös élet első hivatalos napjának tökéletesnek kell lennie. Ha már meg van az időpont és a helyszín, jöhet az álom menyasszonyi ruha és kiegészítőinek megtalálása, közben pedig a vendéglista folyamatos frissítése.

Tapasztalataink szerint a jegyespárok az utolsó utáni pillanatban gondolnak arra, hogy az esküvő nem telhet el táncolás nélkül. Ha egy pár nem is tervezi, hogy nyitótánccal indítja az esét, a táncmulatságon mégis minden vendég szeretné majd táncba vinni őket.

Ha úgy érzitek, hogy a nyitótánchoz és/vagy az egész estés táncmulatsághoz segítségre van szükségetek, hívjatok bennünket! Nyitótánchoz koreográfia készítését és betanítását, az esti mulatsághoz pedig egy-két alaptánc megtanítását vállaljuk. 

Ha a vendégeket szeretnétek közelebb hozni egymáshoz, animációs táncainkat ajánljuk, amelyek feldobják a hangulatot és összehozzák az egymást nem ismerő rokonokat, barátokat is. Egyszerű, mozgalmas táncaink nem igényelnek előképzettséget, a legfiatalabbtól a legidősebbig mindenki részt vehet benne.

A jegyesoktatás magánóra keretében zajlik, külön terembérleti díjat nem kell fizetni!

Ajánlatunkért érkdeklődj elérhetőségeink egyikén, vagy írj üzenetet honlapunkon keresztül!