DSM-MOVE

TÁNC ÉS ERŐNLÉT

A DSM egy olyan egyedülálló erősítő latin táncóra, ahol a jó kondíció és erőnlét mellett tánclépéseket és mozdulatokat is tanulhatsz! 
A mozgásformáról bővebben itt olvashatsz!

A DSM Classic egy olyan egyedülálló erősítő latin táncos óra, ahol a jó kondíció és erőnlét mellett tánclépéseket és mozdulatokat is tanulhatsz. A DSM globálisan nem tartalmaz aerobik elemeket. A fő koncepció, hogy nincsenek fekvő talajgyakorlatok. Mivel álló helyzetben dolgozunk, minden egyes célzott gyakorlatnál egész testünk formálódik. Súlyzókkal és labdával végzett gyakorlatokkal erősítjük a különböző izomcsoportokat - kar, hát, mell, has -, valamint egyszerű és könnyen követhető, de hatékony kombinációkkal a popsit, combot, vádlit; izolációs technikákkal pedig lazítunk az ülőmunkában elfáradt nyak-, hát- és derék-merevségen. Hangulatos latin zenékre egyszerű tánclépésekkel pihenünk, de testtudatunk fejlesztésével tánc közben is formálódhatunk.

A DSM mindegyik eleme külön-külön hangsúlyos, de hasznossá együtt válik!

Ez a teljes testet átmozgató edzésforma három lépcsőfokból áll, amelyekre érdemes fellépni. Ha fellépsz rá, fokozatosan kialakul testtudatod, ezzel együtt pedig az eszközökkel végzett gyakorlatok hatékonysága is arányosan nő. Rendszeres edzéssel rövid időn belül látványos fejlődést érhetsz el, erősödik, majd átalakul a tested. És a lelked. Mert ha csak egy órára is, de aznap kilépsz a taposómalomból és semmi mással nem foglalkozol, mint önmagaddal.

Oktató: Herédi Otilia